Mond vol tanden? Echt niet!

Heftige discussie? Achteraf denk je: Ik had dit of dat moeten zeggen. Maar ja, dat had je op het moment suprême effe niet bij de hand. Dus daar stond je dan,... met je mond vol tanden.

Wij vinden dat dat nooit meer hoeft te gebeuren. Snoer ze definitief de mond met een van onze lachste en doordachtste quotes.

taalFilter/kijkWijzer

De lachste en doordachtste quotes!

Kwootjes: de lachste en doordachtste kwoots! We horen je denken: Kwootjes? Wat is een kwootje eigenlijk?

Kwootjes zijn kwalitatief hoogwaardige uitspraken, die iets te vertellen hebben. Regelmatig zijn ze serieus genoeg om je even te laten doordenken, maar er zijn er ook meer dan genoeg voor je dagelijkse portie humor. We hebben de definitie van het woord kwoot even voor je opgezocht.

Kwoot (de; v(m); meervoud: kwoots) Een korte, puntige uitspraak, vaak niet meer dan een regel lang. Kenmerken: grappig, paradoxaal en/of absurd, origineel van gedachte en uitwerking, een verrassend effect en vaak een boodschap van wijsheid bevattend.

Precies! Kwootjes,... daar staat heel deze site dus vol mee! Geniet ervan!

Wie de maretak zoekt, moet in de bomen kunnen klimmen.

Most of us have a bad habit we are constantly trying to break. For me, it's biting my fingernails. One day I told my husband about my latest solution: press-on nails. "Great idea, honey," he smiled. "You can eat them straight out of the box."